सामग्री बन्दा : १ सय ग्राम आलु (उसिनेको): ५० ग्राम प्याज (टुक्रा पारेर काटिएको): ५० ग्राम गाजर : ५० ग्राम सिमी : ५० ग्राम धनियाँ: ५ ग्राम ज्वानो : आधा चम्चा बेसन : ५० ग्राम जिराको धूलो : आधा चम्चा नुन : स्वादअनुसार तेल : फ्राई गर्न पुग्ने । विधि : सबै सब्जीलाई हल्का उसिनेर मसिनो पारेर काट्ने । एउटा भाँडामा सबै सामग्री हालेर मुछ्ने । कराहीमा तेल
नेपाल१२३.com | ANTV मा बाँकी पढौं:
भेजिटेबल पकौडा.
No comments:
Post a Comment